Over ons

Wie zijn wij en wat doen we?

LifeSight voorziet in de groeiende vraag naar flexibele en moderne pensioenregelingen voor werkgevers met 25 of meer medewerkers. Het is een unieke propositie gebaseerd op een persoonlijke beleggingsoplossing, slimme en begrijpelijke communicatie en best in class uitvoering. LifeSight is ondergebracht in een aparte Stichting met een onafhankelijk bestuur. Wij werken met de beste partners op het gebied van administratie, vermogensbeheer en verzekeren om te komen tot optimale toegevoegde waarde voor onze klanten.

LifeSight Raad van Toezicht
en Bestuur

LifeSight in Nederland is een aparte juridische entiteit met een ervaren, onafhankelijk Bestuur en Raad van Toezicht, bestaande uit ervaren professionals. Hiermee voorkomen we elke vorm van belangenverstrengeling.

Bestuur

Marcel Rozema (voorzitter)

Marcel Rozema heeft een lange carrière in de verzekeringswereld en werkt al 18 jaar voor Athora Nederlands. Voordat Marcel bij Athora Netherlands in dienst trad, werkte hij zeven jaar als auditor voor Ernst &Young. Marcel heeft binnen Athora Netherlands brede ervaring opgedaan. Hij begon bij Finance, met het leiden van verschillende Controlling afdelingen. Zijn laatste opdracht daar was het opzetten van het Financial Shared Service Centre in 2014. In 2016 stapte Marcel over naar Zwitserleven. Daar werd hij verantwoordelijk voor alle klantteams en pensioenadministratie van zowel Zwitserleven als Zwitserleven PPI. In 2022 werd Marcel commercieel verantwoordelijk voor de pensioenactiviteiten van Retirement van Zwitserleven. Sinds kort werkt hij als Director Change Commerce binnen Zwitserleven en is hij verantwoordelijk voor de succesvolle implementatie van de Commerce strategie.

Annemiek Vollenbroek

Annemiek Vollenbroek is jurist en directeur-eigenaar van PlusValenza, een adviesbureau binnen de financiele dienstverlening. Zij is momenteel tevens bestuurslid van de Kring van Pensioenspecialisten en is lid of voorzitter geweest van diverse visitatiecommissies, waaronder van de Stichting Pensioenfonds Philips. Eerder vervulde zij onder andere de rol van senior pensioenconsultant bij Watson Wyatt en was zij Hoofd Fiscaal Juridisch Adviesbureau bij SNS Reaal verzekeringen.

Arjen van Zanten

Arjen van Zanten studeerde bedrijfskunde in Groningen en heeft daarna nog een master gehaald op TIAS School for Business and Society. Arjen heeft uitgebreide ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening, zowel nationaal als internationaal binnen ING groep en bij Nationale Nederlanden. Zijn focus lag daarbij op asset management en pensioenen. De afgelopen tien jaar is Arjen verantwoordelijk voor de Zwitserleven PPI en heeft met dat bedrijf een mooie groei laten zien. 

Mark Goossens

Mark Goossens studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarna is hij gaan werken binnen de financiële sector en heeft de vervolgopleiding voor CFA/RBA afgerond aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Mark heeft ruime ervaring opgedaan met institutioneel vermogensbeheer en pensioenverzekeringen binnen ING en Nationale-Nederlanden. Hij heeft diverse management rollen vervuld en was recentelijk binnen Nationale-Nederlanden als commercieel directeur werkzaam in het pensioenbedrijf.

Raad van toezicht

Judith Scherrenberg

Judith Scherrenberg is als master in pensions and life assurance directeur van Edmond Halley Pensioenmanagement . Ze speelt een actieve en leidende rol in diverse pensioeninhoudelijke commissies en werkgroepen zoals Toets – en Eindtermencommissie CDFD, werkgroep herziening vakbekwaamheidsstructuur pensioen, werkgroep pensioenvergunning. Zij beschikt over een brede scope dankzij haar ruime ervaring in het adviseren van verschillende stakeholders binnen de pensioensector: verzekeraars, pensioenuitvoerders, werkgevers, DGA’s, zelfstandigen en particulieren. Daarnaast treedt zij regelmatig op als docent bij onder meer het Financieel College en D&O..

Spencer Stots

Spencer Stots heeft zo’n 20 jaar ervaring in commerciële, actuariële en beleggingsfuncties binnen de pensioensector. Onder andere bij Zwitserleven, VIVAT en Athora Netherlands. Spencer vervult sinds 15 jaar leidinggevende rollen en is inmiddels directeur Products, Pricing en Marketing. Hij geeft leiding aan 7 teams binnen de afdeling Commerce van Athora Netherlands. Naast zijn functie in Nederland heeft Spencer ruim 10 jaar een nevenfunctie als directeur van een pensioenfonds in Curaçao.

Jan-Hendrik Erasmus

Jan-Hendrik Erasmus behaalde een Executive MBA (cum laude) aan de London Business School (Verenigd Koninkrijk) en een graad in Actuariële Wetenschappen aan de Universiteit van Pretoria (Zuid-Afrika). Jan-Hendrik was hiervoor Group Chief Risk Officer van Aviva plc, waar hij verantwoordelijk was voor de onderdelen Risk, Actuarial, Compliance, Financial Crime en Regulatory Affairs. Voordat hij bij Aviva in dienst trad, was Jan-Hendrik Chief Risk Officer en lid van de Raad van Bestuur van NN Group. Hij kwam bij NN Group vanuit adviesbureau Oliver Wyman, waar hij partner en hoofd van de Britse verzekeringspraktijk was. Jan-Hendrik heeft zowel de Zuid-Afrikaanse, als de Britse nationaliteit.

Het LifeSight team

Edwin van den Oever

Edwin van den Oever is Director van LifeSight en samen met het bestuur verantwoordelijk voor de dienstverlening in Nederland. Hij was eerder 3 jaar Manager Sales & Business Development van LifeSight. Daarvoor heeft hij bij Nationale-Nederlanden ervaring opgedaan met strategische vraagstukken op het gebied van arbeidsvoorwaarden, verzekeringen en implementatie. Hij heeft zich altijd verdiept in het verhogen van betrokkenheid, tevredenheid en interactie met klanten door het gebruiken van technologie. Edwin studeerde Business Administration aan de Hogeschool Rotterdam en volgde een studie strategisch sales- en accountmanagement aan het ISAM van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Arjan van der Voort

Arjan van der Voort is Accountmanager bij LifeSight en medeverantwoordelijk voor de dienstverlening aan onze klanten. Hiervoor werkte hij als consultant op het gebied van Pensioen- en Inkomensvoorzieningen bij het intermediair. Arjan adviseerde werkgevers over het invoeren of wijzigen van pensioenregelingen en de communicatie over de inhoud en keuzemogelijkheden binnen de pensioenregeling. Arjan studeerde Management Economie en Recht aan HES te Rotterdam en is in het bezit van WFT Adviseur Pensioen, Inkomen en Vermogen.

Profiel foto Arjan Van Der Voort

Jasper Spoorendonk

Jasper Spoorendonk is Accountmanager bij LifeSight en medeverantwoordelijk voor de dienstverlening aan onze klanten. Hij helpt klanten met de uitvoering van hun pensioenregeling en de communicatie hierover aan de werknemers. Hiervoor werkte Jasper bij een adviseur op het gebied van pensioenen. Hij adviseerde werkgevers over het invoeren of wijzigen van pensioenregelingen en de communicatie over de inhoud en keuzemogelijkheden binnen de pensioenregeling. Jasper studeerde psychologie aan de Universiteit Leiden en is in het bezit van WFT Adviseur Pensioen en Vermogen.

Bart Snijder

Bart Snijder is Sales manager bij LifeSight en medeverantwoordelijk voor de commerciële dienstverlening aan onze klanten, prospects en adviseurs. Hiervoor was hij actief bij LifeSight Nederland in de rol van Accountmanager voor 5 jaar. Bart is daarvoor bijna 7 jaar werkzaam geweest als consultant op het gebied van pensioenen binnen Willis Towers Watson. Bart studeerde econometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is tevens Actuaris AG. Hij volgde hiervoor de opleiding Executive Master of Actuarial Science (EMAS) aan het Actuarieel Instituut Utrecht.

Ellen van Wijngaarden

Als accountmanager bij LifeSight is Ellen van Wijngaarden van A tot Z medeverantwoordelijk voor de dienstverlening aan onze klanten. Zij houdt zich bezig met sales, implementatie en beheer van onze pensioenrelaties. Hiervoor is Ellen lange tijd werkzaam geweest bij Nationale-Nederlanden en waar zij binnen de corporate pensioenafdeling verschillende rollen vervulde. Naast de studie HBO Commerciële Economie heeft zij door de jaren heen diverse aanvullende opleidingen en trainingen gevolgd en is zij in het bezit van WFT Pensioen, WFT Basis en Vermogen. Haar drive is om pensioen voor werkgever en werknemers beter, leuker en toegankelijker te maken.

Lennard van der Beek

Lennard van der Beek is Head of Sales bij LifeSight en verantwoordelijk voor de commerciële dienstverlening aan onze klanten, prospects en adviseurs. Hiervoor was hij in totaal 22 jaar werkzaam bij Achmea en Delta Lloyd in diverse rollen waarin klanten, adviseurs en collectief pensioen altijd centraal stonden. Hij is relatiegericht en maakt graag moeilijke dingen makkelijk. Lennard studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is het bezit van WFT Adviseur Pensioen.

Merel van Krieken

Merel van Krieken is Accountmanager bij LifeSight en medeverantwoordelijk voor de dienstverlening aan onze klanten. Zij houdt zich bezig met de implementatie en het beheer van de pensioenregelingen en de communicatie naar werknemers. Hiervoor werkte zij ruim 10 jaar bij Aon in de pensioenadvisering, waarvan de laatste jaren in het segment grote ondernemingen. Zij hield zich bezig met de advisering over contractsverlengingen, wijzigingen van pensioenregelingen en het dagelijkse beheer van pensioencontracten. Merel studeerde Financial Services Management aan de Hogeschool Rotterdam en is in het bezit van WFT Adviseur Pensioen, Inkomen en Schade.