Een innovatieve en duurzame pensioenregeling

U bent op zoek naar een moderne pensioenregeling voor uw werknemers. Een pensioenregeling waarbij alles goed voor u en uw werknemers geregeld wordt door een pensioenuitvoerder die overal aan heeft gedacht. Ook vindt u het belangrijk dat uw werknemers hun pensioenregeling waarderen. Maar bovenal wilt u er zeker van zijn dat u samenwerkt met een partner die u toegang geeft tot de beste oplossingen. Zodat u over uw pensioenregeling geen zorgen heeft, in de wetenschap dat u een eersteklas pensioenregeling aanbiedt.

LifeSight biedt moderne en flexibele pensioenregelingen voor werkgevers met 25 of meer medewerkers. Onze missie is mensen helpen bij het duurzaam realiseren van een betere financiële toekomst. Wij bereiken dit door middel van persoonlijke beleggingsoplossingen, slimme en begrijpelijke communicatie en best in class uitvoering. Wij bieden u een pensioenoplossing waarmee u dankzij onze Europese reikwijdte profiteert van onze schaalvoordelen en innovatiekracht. Uw werknemers krijgen maximaal inzicht in hun pensioen in relatie tot hun wensen en inkomen van nu én later. Zodat zij hun pensioenregeling ervaren als een waardevolle en begrijpelijke arbeidsvoorwaarde.

LifeSight is een initiatief van Willis Towers Watson en ondergebracht in een aparte Stichting met een onafhankelijk bestuur.

Onze klanten vertellen

Logo T-Mobile
Viking Raja Logo

Meer weten?

Bij het versturen van uw gegevens nemen we binnen twee werkdagen telefonisch contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over de pensioenregeling van LifeSight.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*