LifeSight nu ook voor werkgevers vanaf 25 medewerkers

04 mei 2020

In 2019 wordt LifeSight zichtbaar voor veel meer pensioenadviseurs. Bij LifeSight zien we veel werkgevers de overstap maken naar een beschikbarepremieregeling.

LifeSight onderscheidt zich op meerdere vlakken van andere aanbieders van beschikbarepremieregelingen. Zo wordt de beleggingsmix bij LifeSight direct bij aanvang afgestemd op de persoonlijke situatie van de deelnemer. Door heldere en begrijpelijke communicatie krijgen de deelnemers meer inzicht in hun pensioen en worden ze op een slimme manier geholpen bij het maken van keuzes. Hiermee vergroot LifeSight de betrokkenheid van de deelnemers en biedt het de grootst mogelijke kans het besteedbaar inkomen ook na pensionering op het gewenste niveau te houden. Ook blijkt uit de laatste meting dat onze klanten zeer tevreden zijn: LifeSight scoort een Net Promotor Score van +75 en het rapportcijfer 8.

“Vanaf 25 medewerkers en met het inrichten van een offerteportal voor pensioenadviseurs spelen we in op de vraag van de markt”

Door dit onderscheid is LifeSight de afgelopen jaren gegroeid. Niet alleen is het aantal aangesloten werkgevers gestegen, maar ook het aantal pensioenadviseurs dat LifeSight weet te vinden neemt snel toe. Tot nu toe hebben vooral grote bedrijven zoals Microsoft, Kraft Heinz, Flynth adviseurs & accountants en De Goudse Verzekeringen voor LifeSight gekozen. Wat nog niet alle pensioenadviseurs weten is dat vanaf 2019 werkgevers al bij ons terecht kunnen vanaf 25 medewerkers. Daarnaast zijn er pensioenadviseurs die nog niet eerder kennis hebben gemaakt met LifeSight. Hier gaan we verandering in brengen dit jaar.

Op dit moment werken we aan een offerteportal waarmee pensioenadviseurs online offertes kunnen maken. Wij verwachten deze voor de zomerperiode te lanceren. Ook sluit LifeSight aan bij de onafhankelijke platforms Pensioennavigator en MoneyView. Adviseurs kunnen daarnaast klanten optimaal bedienen met het LifeSight adviseursportaal waarin ze wijzigingen kunnen doorvoeren en real-time kunnen meekijken in de pensioenadministratie, documenten en nota’s. Biedt de adviseur de medewerkers van een klant pensioenadvies of financiële planning? Dan ondersteunt LifeSight deze adviseur met tools en via het deelnemersportaal MijnLifeSight. LifeSight wordt dus nog beter bereikbaar voor pensioenadviseurs en zij kunnen met organisaties vanaf 25 medewerkers bij ons terecht!

Kortom, er staan ontzettend veel mooie ontwikkelingen te gebeuren. We kijken ernaar uit om bij de pensioenadviseurs een toelichting te geven over LifeSight en met hen in gesprek te gaan over hoe LifeSight invulling kan geven aan de uitvoering van de pensioenregeling van hun klanten. De rol die de pensioenadviseur daarin heeft en het belang van haar klanten stellen wij hierbij centraal.

Ons doel is om zo LifeSight nog beter op de kaart te zetten bij de pensioenadviseurs in Nederland en een vruchtbare samenwerking op te bouwen. Heb je vragen of wil je op korte termijn een afspraak, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We komen graag langs.

Print page